1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

A ÎNJUNGHIAT UN BĂRBAT ȘI S-A PREDAT. ACUM ESTE ÎN AREST LA DOMICILIU

La data de 21 decembrie 2022, ora 19.26, polițistii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr, de 17 ani, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a înjunghiat un bărbat, în zona plămânilor.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, un bărbat, de 22 de ani, din comuna Ciorogârla, județul Ilfov, ar fi fost lovit cu un obiect ascuțit, în zona spatelui, de către tânărul de 17 ani, în fața unui bar din localitatea Căscioarele, județul Giurgiu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ca urmare a activităților desfășurate în cauză și având în vedere faptul că leziunile traumatice suferite au pus în primejdie viața victimei, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovirea sau alte violențe, în infracțiunea de vătămare corporală.

La data de 9 ianuarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, tânărul de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală a fost reținut, pentru 24 de ore, iar la data de 10 ianuarie a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER