27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A LOVIT, ACUM PLĂTEȘTE: BĂRBAT ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE, DUPĂ CE A BĂTUT UN CONSĂTEAN

La data de 11 ianuarie a.c., ora 18.00, polițistii Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați de către un medic al Spitalului de Urgență Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat, de 27 de ani, din comuna Bulbucata, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe, declarând că ar fi fost agresat fizic, în urmă cu câteva zile.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, la data de 7 ianuarie a.c., ora 19.00, în timp ce ce se afla pe strada Principală, din localitatea Făcău, comuna Bulbucata, pe fondul unui conflict mai vechi, un bărbat, de 39 de ani, din aceeași localitate, ar fi lovit, cu picioarele, în zona abdomenului, bărbatul de 27 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ca urmare a activităților desfășurate în cauză și având în vedere faptul că leziunile traumatice suferite au pus în primejdie viața victimei, provocându-i o infirmitate permanentă, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovirea sau alte violențe, în infracțiunea de vătămare corporală.

La data de 18 ianuarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală a fost reținut, pentru 24 de ore.

La aceeasi dată, instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

IJP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER