27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A RĂMAS SĂRAC: POLIȚIA DE FRONTIERĂ I-A CONFISCAT BOLIDUL DE LUX

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism marca Toyota, model Land Cruiser, aflat în atenția autorităților din Norvegia.

La data de 29.12.2023, în jurul orei 00.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism, marca Toyota, înmatriculat în Norvegia.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul marca Toyota, model Land Cruiser, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă fiind emisă de către autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de 347.909 lei, a fost indisponibilizat de către colegii noștri până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

ITPF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER