20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MESAJE DE SĂRBĂTOARE PENTRU GIURGIUVENI

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze cerul senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate. La mulți ani!

Alexandru Andrei – deputat PNL de Giurgiu

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit tuturor! La mulţi ani 2024!

Dan Motreanu – președinte PNL Giurgiu

Noul an vine înaintea noastră ca un volum cu 365 de file goale. Nu ne rămâne decât să-l umplem cu fapte bune, realizări și fericire, pentru noi și toți ceilalți! Sentimentul intens ca suntem oameni poate fi atins doar prin umanitatea celorlalți și orice realizare în viață se va datora în egală măsură muncii și realizărilor celorlalți. Să fim sănătoși, în primul rând, să fim mai buni și să credem în viitorul nostru! La mulți ani!

Dumitru Beianu – președinte CJ Giurgiu

Noul An pe care îl întâmpinăm în această noapte, să vă găsească sănătoși, alături de cei dragi. Vă transmit toate gândurile mele bune, iar bucuria să vă umple sufletele în fiecare ceas! La mulți ani !

Toma Petcu – senator PNL de Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER