18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ABSOLVENȚII PROMOȚIEI 2018, INVITAȚI LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, VINERI

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu  va organiza Bursa locurilor de munca destinata absolventilor instiutiilor de invatamant, in data de 19 octombrie 2018, in urmatoarele locatii:

 

  • Giurgiu – incinta Restaurantului “DANA V”;
  • oraşul Bolintin Vale – sediul Bibliotecii din localitate.

 

“Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” reprezinta primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de munca vacante şi, nu in ultimul rand, cu posibilitatea de reorientare profesionala spre o ocupaţie noua, cu şanse mai mari de angajare

Invităm persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută,  să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.

Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul absolventilor beneficiază de o serie de facilităţi/subvenţii prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, precum şi de faclităţile prevăzute de legea nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă şi de legea nr. 335/2013 privind efectuarea stagiului pentru absolvenţii de învăţământ superior

Pana la aceasta data (16.10.2018), un numar de 37 angajatori au comunicat peste 380  locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele  domenii de activitate: comert, constructii,  hoteluri si restaurante, asigurari, etc.

 

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro

 

In cadrul ofertei angajatorii vor  specifica: opţiunea participării, pentru a rezerva standuri destinate recrutării; numărul de locuri de muncă de care dispun; cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER