20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT CU DOUĂ VICTIME LA MIHĂILEȘTI; SINDICALIȘTII ACUZĂ LIPSA ECHIPAJELOR DE POLIȚIE RUTIERĂ

Luni, în jurul orei 12, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o camionetă s-a înregistrat pe DN 6, la Mihăilești, iar în urma impactului violent un bărbat şi un copil au ajuns la spital

Potrivit oficialilor din Poliția Giurgiu, „cei 3 conducători auto, doi bărbați, de 27 de ani, din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu, respectiv unul de 33 de ani, din localitatea Izvoarele, județul Giurgiu și o femeie, de 38 de ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, au fost testați cu aparatele etilotest, rezultatele fiind 0, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Pe de altă parte, sindicaliștii Europol acuză că în zonă a fost creat un ambuteiaj, din cauză că nu s-ar fi aflat niciun echipaj rutier pe raza oraşului Mihăileşti.

„De mai bine de o oră, pe DN 6 ce tranzitează orașul Mihăilești din județul Giurgiu traficul este îngreunat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule. La fața locului au intervenit și două ambulanțe pentru acordarea îngrijirilor victimelor.

La acest moment, nu există NICIUN ECHIPAJ RUTIER pe raza Poliției Mihăilești, cetățenii fiind nevoiți să aștepte până când la locul accidentului va sosi un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu, de la o distanță de peste 60 km pentru a efectua cercetarea la fața locului.

După modificarea UNILATERALĂ impusă de chestorul Dana, inspectorul șef, programul de lucru al polițiștilor s-a schimbat din ture de 12/24 – 12/48 în schimburi de 8 ore, aspect care a dus la imposibilitatea de a asigura continuitatea în serviciu a polițiștilor din cadrul structurii rutiere a unității de politie pe care o conduce”, au scris pe pagina lor de facebook, reprezentanții Europol.

Solicitați de colegii de la breakingnews.ro să răspundă acestor acuzații, reprezentanții IPJ Giurgiu au declarat : „La scurt timp de la producerea accidentului rutier, la fața locului au ajuns polițiştii din cadrul structurii de Ordine Publică, ce au calitatea de polițişti rutieri, iar mai apoi au fost sprijiniți de colegii lor din cadrul Serviciului Rutier BDNE, pentru procedurizarea accidentului”.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER