18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT CU DOUĂ VICTIME PE AUTOSTRADĂ, ÎN ZONA BOLINTIN

Două tinere au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, la km 27 al A1 București-Pitești.

Evenimentul a avut loc în zona localității Bolintin Deal, pe sensul de mers către Pitești, fiind implicate două autoturisme și o cisternă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și una SAJ.

Persoanele rănite, în vârstă de 20 și 22 de ani, erau conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, în capitală.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER