18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT LA BOLINTIN. VICTIMA – UN MINOR, AUTORUL – UN TÂNĂR FĂRĂ PERMIS

Un tânăr din localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu, este cercetat de polițiști după ce a condus autoturismul pe drumurile publice fără să posede permis, a accidentat un minor care se deplasa cu bicicleta și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Joi, 11 octombrie a.c., în jurul orei 18.15, un tânăr de 30 ani, din comuna Bolintin-Deal, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Muncii, din localitatea Bolintin-Deal, a accidentat un minor de 11 ani, din aceeași localitate, care se deplasa în calitate de biciclist pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.

Ulterior tânărul, care nu poseda permis de conducere, a prăsit locul producerii accidentului rutier, transportând minorul și bicicleta cu autoturismul implicat în eveniment la domiciliul minorului, din aceeași localitate.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Grigore Alexandrescu din București din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ (zero alcool în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER