24 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT NEOBIȘNUIT LA PASARELĂ

Polițiștii cercetează un accident rutier produs pe fondul lăsării nesupravegheate a două cabaline care au pătruns pe drumul public.

Vineri, 20 iulie a.c., în jurul orei 21.30, un bărbat, de 71 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua București, din municipiul Giurgiu, a lovit două cabaline, care erau nesupravegheate.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit că cele doua cabaline aparțin unor bărbați, ambii de 67 ani, din municipiul Giurgiu.

Cabalinele au fost preluate de către reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.

Au fost sesizați și reprezentații Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu.

Cei doi proprietari au fost sancționați contravențional la regimul rutier pentru că au lăsat nesupravegheate cabalinele pe partea carosabilă și având în vedere că nerespectarea acestor dispoziții legale a produs o vătămare corporală din culpă li s-a întocmit dosar penal.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER