29 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACTIVITATEA DIRECTORILOR DRDP, MONITORIZATĂ „LA SÂNGE” DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR

A preferat să renunţe la confortul biroului din Minister, să nu ia de bune toate raportările care i se fac şi să vadă cu ochii lui cum se desfăşoară lucrările pe numeroasele şantiere de pe diverse drumuri din ţară. Este vorba despre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care joi a ajuns în judeţul Mehedinţi, pentru a verifica stadiul proiectelor de infrastructură, dar şi pentru a vedea dacă angajamentele luate de directorii DRDP sunt respectate.

Ministrul Răzvan Cuc a făcut un scurt rezumat al vizitei din Mehedinţi:

„Fiecare judet e important, fiecare proiect este important. Tocmai de aceea aloc timp cat de des pot, sa merg sa stau de vorba cu autoritatile locale. Ziua de astazi am dedicat-o judetului Mehedinti.

Principalul scop al vizitei a fost verificarea stadiilor proiectelor de infrastructură rutieră prioritare pentru această zonă și au fost discutate soluțiile care ar putea conduce la finalizarea și modernizarea mai multor sectoare de drum național de interes local. Au fost punctate câteva din proiectele de investiții care sunt planificate pentru acest an: lucrări de consolidare și întreținere a DN 57 pe sectoarele Orșova – Eșelnița – Dubova, precum și lucrări de stabilizare şi consolidare a versanţilor.

Am inspectat și tronsoanele de drum din zona Colibași și DN 56C Bistreț-Mileni-Burila Mică și a fost stabilit un calendar pentru reabilitare și modernizare.

Mi-am propus să monitorizez și activitatea directorilor de DRDP astfel încât să văd că lucrurile pe care le promit, în momentul în care stau de vorbă cu autoritățile locale, se respectă și se realizează în termenele pe care le agreăm.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER