27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ADRIAN ANGHELESCU RĂMÂNE PRIMARUL MUNICIPIULUI PENTRU ÎNCĂ PATRU ANI (VIDEO)

Deși va mai trece ceva vreme până la publicarea rezultatelor oficiale ale alegerilor de duminică, centralizarea voturilor din secțiile din municipiu s-a finalizat aproape d e miezul nopții, iar rezultatele îl dau câștigător pe candidatul liberal Adrian Anghelescu.

Acesta ar fi obținut o victorie netă în fața contracandidatului Nicolae Barbu, în multe din secțiile de votare numărul votanților lui Aghelescu fiind aproape dublu față de cei care l-au votat pe Barbu.

Cel mai probabil în cursul zilei de luni vor apare și cifrele oficiale, însă este cert că Adrian Anghelescu rămâne la conducerea Primăriei pentru încă un mandat.

Prima declarație a primarului Anghelescu:

În ceea ce privește rezultatele din celelalte localități ale județului, acestea vor mai întârzia, însă pe surse se știu, deja, câțiva din câștigătorii primăriilor, iar una din marile surprize ar veni de la Mihăilești, unde Mihai Dobre ar fi fost înfrânt de liberalul Adrian Găjâilă. Deocamdată, sunt doar informații pe surse, care vor fi confirmate sau infirmate de rezultatele oficiale publicate, probabil, în cursul zilei de luni.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER