27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCIDENTE APROAPE DE FINALUL ZILEI DE VOT

O femeie din Clejani a reclamat că a fost agresată într-o secție de votare, iar un bărbat recalcitrant a fost încătușat în municipiu.

Sunt cele mai recente evenimente înregistrate duminică seara.

Despre incidentul de la Clejani, Poliția spune că:

”La data de 09 iunie a.c., ora 18:55, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din localitatea Clejani, cu privire la faptul că are un conflict cu mai multe persoane.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că apelanta, în timp ce se afla în fața secției de votare nr. 94, din localitatea Clejani ar fi fost agresată fizic de către mai multe persoane.

La fața locului nu a fost necesară intervenția unui echipaj SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”

Cel de-al doilea incident al serii a fost înregistrat la o secție de votare de la Școala 10, din municipiu, unde, după primele informații, un bărbat -se pare băut și, posibil, și sub influența drogurilor – ar fi făcut scandal în secția de votare, fiind necesară intervenția forțelor de ordine. Polițiștii l-au încătușat și l-au condus la sediu, urmând a stabili ce s-a întâmplat exact acolo.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER