27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SE-NCING SPRITELE: PRIMARUL DIN SINGURENI – AMENDAT PENTRU CONTINUAREA CAMPANIEI ELECTORALE

La Singureni, comună din județul Giurgiu, primarul în funcție, candidat PSD pentru un nou mandat, tocmai ce s-a ales cu amendă din partea Poliției.

Marian Pătuleanu nu lasă oamenii să voteze liber, așa cum le dictează conștiința și apelează la fel și fel de metode, ilegale chiar, pentru a-i determina să-l voteze, sau să-i împiedice să voteze cu contracandidații.

Potrivit procesului verbal întocmit de Poliția Giurgiu, Pătuleanu, aflat în curtea secției de votare nr. 209 din Singureni a continuat să își facă propagandă electorală, scandând „PSD” de circa 7-8 ori, chiar lângă cetățenii aflați la rând, pentru exercitarea dreptului la vot.

Astfel, pentru  propagandă electorală, Marian Pătuleanu a fost amendat cu suma de 1.400 de lei.

www.giurgiu-tribune.ro

Iată și varianta oficială a Poliției despre acest caz:

”La data de 9 iunie a.c., ora 11.30, polițiștii secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în secția de votare nr. 209 din localitatea Singureni, s-ar fi întâlnit două grupuri adverse de susținători și votanți, între aceștia având loc un schimb de injurii.

Forțele de ordine publică prezente, respectiv polițiști și jandarmi, au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

Un bărbat, reprezentant al unei instituții publice din comuna Singureni, a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1400 de lei, conform prevederilor legii 115/2015, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei.

De asemenea, alți doi bărbați au fost sancționați contravențional cu avertisment pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER