27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NEREGULI GRAVE ÎN PROCESUL ELECTORAL DE LA IEPUREŞTI (VIDEO)

Pe măsură ce ziua alegerilor se apropie de final, se înmulţesc incidentele din secţiile de votare. Astfel, la Iepureşti sunt înregistrate nereguli grave: sub privirile binevoitoare ale preşedintei secţiei de votare, cadidatul PSD Zlate Dumitru a intrat de mai multe ori în cabinele de vot, însoţind diverşi alegători, deşi astfel de acţiuni sunt complet interzise.

În aceeaşi secţie de votare  – nr. 158 –  preşedinta secţiei, Costea Daria, a fost surprinsă ieşind din cabina de vot cu mai multe buletine, pe care le-a introdus  în urne. Aceeaşi preşedintă l-a ameninţat pe contracandidatul lui Zlate că nu îi va permite să asiste la procesul de numărare a voturilor.

Şi tot la aceeaşi secţie, preşedita Costea refuză să organizeze deplasarea urnei mobile, deşi există depuse cereri în acest sens, în termenul legal.

În jurul incintei în care funcţionează secţia de votare 158 sunt plasaţi „strategic” mai mulţi indivizi –  se pare, membri ai unui clan interlop, aduşi special din Capitală – care, prin intimidări directe, pun presiune pe alegători să voteze candidatul PSD.

Ca urmare a  tuturor acestor nereguli grave, reprezentanţii mai multor partide politice au decis să înainteze plângeri, atât la Poliţie, cât şi la Biroul Electoral Judeţean.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER