16 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AJUTOARELE PENTRU CENTRALE DE APARTAMENT, SISTATE PÂNĂ ÎN LUNA MAI

17 familii din Giurgiu au primit anul acesta sprijine financiare în valoare de 3000 de lei prin Consiliul Local Giurgiu pentru montarea unei centrale de apartament. Este vorba despre „consumatorii răzleți”, acolo unde pe o scară mai existau cazuri izolate de clienți GEP, iar menținerea sistemului centralizat de termoficare nu mai era viabilă.

Despre acest subiect a vorbit ieri, în sedința ordinară, primarul Nicolae Barbu, care a declarat că această măsură nu este posibilă decât acolo unde există unanimitate pe scară și după ce GEP își dă acordul scris și susține măsura drept cea mai indicată pentru viabilizarea sistemului, la fiecare solicitare în parte.

„Au fost foarte multe cereri, dar dacă o singură persoană de pe scară a făcut cerere, e greu să îi acordam acest ajutor dacă mai există o altă persoană în condiții similare și aceasta nu solicită sprijin financiar. Unde nu e unanimitate pe scară, nu se poate”, a conchis edilul șef care a adăugat că acest tip de ajutoare acordate prin Directia de Asistență Socială Giurgiu se va suspenda până în luna mai a anului viitor – anunţă Primăria Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER