19 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALEXANDRU ANDREI, DEPUTAT PNL: ”GIURGIUVENII IES LA PENSIE CU DOI ANI MAI DEVREME!”

Marți, după prânz, deputatul liberal de Giurgiu Alexandru Andrei anunță, într-o postare pe pagina sa oficială:

”Am reușit! Giurgiuvenii vor ieși la pensie cu doi ani mai devreme!

După ce, în urmă cu două săptămâni, alături de colega mea, Gabriela Horga, am susținut proiectul în Comisia de mediu, astăzi , Camera Deptaților – for decizional – a adoptat în ședința de plen amendamentul prin care locuitorii municipiului Giurgiu (precum și cei ai comunelor de pe o rază de 5 kilometri în jurul municipiului) beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani, din cauza efectelor negative ale poluării de la fostul Combinat Chimic.

Pentru mine, personal, este o mare victorie, pentru că astfel se face dreptate și pentru giurgiuveni: ei vor putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare, beneficiu de care mulți alți români din zone poluate de-a lungul timpului se bucură de mulți ani .

Mulțumiri colegilor parlamentari care au înțeles și susținut acest demers, îndreptând, astfel, o mare nedreptate pentru giurgiuveni, precum și domnului președinte Dan Motreanu, pentru susținerea acordată.

După votul din Camera Deputaților, ultimul pas pentru ca această prevedere să intre în vigoare este promulgarea de către președintele României.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER