10 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SPONSORIZARE IMPORTANTĂ PENTRU DGASPC GIURGIU

Fundația Bosch România a acordat în această lună sprijin Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu printr-o sponsorizare generoasă destinată reabilitării și dotării Complexului de Servicii Sociale, precum și pentru dotarea altor structuri  rezidențiale din subordinea instituției.

Astfel, prin grija acestei fundații au fost deja aduse la Complexul de Servicii Sociale materiale de construcții, obiecte de mobilier și produse electrocasnice, alte produse urmând să fie livrate până la sfârșitul acestei luni.Valoarea totală a sposorizării este de 32 000 lei.

Prin programul umbrelă EduCare, Fundația Bosch România susține centrele sociale pentru copiii și familiile în dificultate astfel încât să beneficieze de cele mai bune condiții de găzduire și servicii suport până la rezolvarea problemelor cu care se confruntă temporar. Mai mult, cu ajutorul unor voluntari vom contribui la renovarea și modernizarea Complexului de Servicii Sociale Giurgiu. Fundația Bosch România nu este la primul parteneriat de acest tip încheiat cu o Direcție Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, în acest an am răspuns cu drag solicitării D.G.A.S.P.C. Giurgiu și ne dorim o colaborare pe termen lung“, a declarat Simona Beldiman, Director executiv Fundația Bosch România.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri Fundației Bosch România pentru sprijinul acordat.                        

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER