27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALEXANDRU ANDREI, DEPUTAT PSD DE GIURGIU: „SUSŢIN NECONDIŢIONAT GUVERNUL GRINDEANU, GUVERNUL LEGITIM AL ROMÂNILOR!”

În 11 decembrie 2016, eram ales deputat de Giurgiu de oamenii care au votat masiv Partidul Social Democrat, cu încrederea că programul propus atunci de acest partid este cel mai bun pentru ei.

Giurgiuvenii m-au trimis în Parlamentul României cu un vot covârşitor, dar şi cu sarcina de a pune în practică tot ceea ce noi, social-democraţii, am promis că vom face prin programul de guvernare. Şi este o sarcină pe care, ca parlamentar, mi-am asumat-o şi trebuie dusă la bun sfârşit.

Pentru asta, însă, Guvernul Grindeanu trebuie să îşi continue activitatea, să continue implementarea măsurilor din programul de guvernare girat de milioanele de români ce au votat, în decembrie, Partidul Social Democrat. De aceea, susţin fără niciun fel de rezerve acest Guvern, care a reuşit să implementeze într-o singură lună mai multe măsuri decât mulţi din predecesorii săi în patru ani!

Este un Guvern care, în doar o lună de când conduce România, a implementat 27 de măsuri socio-economice, cu impact major asupra vieţii multor categorii de români: majorarea salariului minim, eliminarea celor 102 taxe, majorarea salariilor profesorilor şi actorilor, a bugetarilor, creşterea punctului de pensie… Sunt doar câteva din cele mai importante măsuri deja implementate şi care se simt în viaţa românului de rând.

Acestora li se adaugă măsurile pentru mediul de afaceri, cele pentru studenţi şi elevi, iar lista poate continua. Este vorba despre tot ceea ce PSD a promis în programul cu care a câştigat – legitim – alegerile din decembrie 2016, promisiuni ce devin realitate, rând pe rând.

Aşadar, Guvernul Grindeanu trebuie să îşi continue misiunea de a pune în aplicare programul de guvernare PSD! Reiterez ideea că Partidul Social Democrat a câştigat alegerile libere şi democratice din decembrie într-un mod corect, printr-un vot masiv al românilor, români care acum aşteaptă ca noi să ne ducem la bun sfârşit promisiunile. Şi asta vom face, continuând să guvernăm România!

Acesta este motivul pentru care, ca deputat de Giurgiu în Parlamentul României, susţin Guvernul Grindeanu necondiţionat, alături de toţi ceilalţi social-democraţi din România! Împreună, îndrăznim să credem într-o Românie mai bună pentru noi şi copiii noştri, într-o Românie a românilor!

 

Andrei Ioan Alexandru

Deputat de Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER