27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

APAR DETALII ÎNGRIJORĂTOARE ÎN CAZUL TÂNĂRULUI CĂUTAT DE POLIȚIE

Miercuri, Poliția Giurgiu emitea un comunicat în care anunța dispariția unui tânăr  din municipiu, făcând apel la populație să anunțe dacă cineva știe ceva despre acesta.

Andrei Negoi este numele tânărului căutat; acesta are 23 de ani și, potrivit celor mai recente date, este polițist de frontieră.

Părinții l-au dat dispărut în data de 17 martie, după ce nu au mai reușit să dea de el la telefon. Mama tânărului spune că ultima oaraă când a vorbit cu fiul său (pe 15 martie), acesta era în Capitală, la un  hotel și promisese că se va întoarce acasă a doua zi; asta nu s-a mai întâmplat și, mai mult decât atât, nimeni nu a mai putut lua legătura cu el de la ultima conversație cu familia.

Tot mama spune că, de când fiul său a dispărut, a aflat cu stupoare că tânărul dăduse în patima jocurilor de noroc și – mai rău – se împrumutase de bani la diverși cămătari din oraș, iar înaintea dispariției, acesta și-ar fi amanetat autoturismul cu care era plecat în Capitală. De altfel, casa de amanet este ultimul loc în care tânărul a fost văzut.

Poliția reiterează apelul către cei ce ar putea da detalii despre misterioasa dispariție să contacteze oamenii legii la 112 sau la orice secție de Poliție.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER