27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ASEDIUL… OMIZILOR!

Deşi, pe lângă subiecte politice – gen Dragnea, Guvern, Tudose etc – sau locale – gen licitaţii pentru parcări – ar putea să pară insignifiant, subiectul invaziei omizilor este mult mai interesant pentru o bună parte din giurgiuveni. Şi nu vorbim aici de cei care locuiesc la ţară, la curte, care se luptă de multă vreme cu adevăratul „asediu” al omizilor, ci de giurgiuvenii care locuiesc în blocuri situate în apropierea copacilor din oraş.

Sunt zile bune de când aceştia se „luptă”, efectiv, cu armate întregi de omizi, căzute din copaci, care iau cu asalt blocurile din apropiere: se urcă rapid pe pereţi şi, oriudne găsesc o posibilitare, se strecoară în apartamente, pe holurile blocurilor, în băi, bucătării etc, lucru ce îi aduce, de multe ori, la disperare pe cei nevoiţi să suporte aceste „asalturi”.

Oamenii au încercat tot felul de metode să scape de nesuferitele vieţutioare, însă se pare că niciuna nu dă rezultatele scontate, iar banii daţi pe tot felul de soluţii speciale pentru combateea omizilor par a fi daţi… pe apa Sâmbetei.

Situaţia din Giurgiu nu este singulară, astfel de invazii fiind semnalate în mai multe judeţe ale ţării, inclusiv în Capitală, şi nu se ştie cât va mai dura, dar nici dacă se poate face ceva pentru a scăpa de invazia omizilor.

Să sperăm, însă, că, până la urmă, autorităţile vor găsi o soluţie şi nu vom mai vedea pereţii blocurilor plini de nesuferitele insecte…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER