27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AUTORITĂȚILE CONFIRMĂ: CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN – VINOVATĂ DE ÎNTÂRZIEREA ÎNCEPERII CAMPANIEI DE VACCINARE

Prezentă, miercuri, la Bolintin, acolo unde, în sfârșit, a demarat campania de vaccinare anti-covid și în județul Giurgiu, prefectul Aneta Matei a lansat acuzații dure la conducerea Spitalului Județean, într-o declarație pentru colegii la de giurgiu-tribune.ro:

Conducerea Spitalului Județean Giurgiu a întârziat în mod nejustificat pregătirile pentru campania de vaccinare. Nu au fost terminate la timp lucrările pentru vaccinare, nu au știut să introducă în tabletă programările, și o serie de alte probleme pe care le-au tergiversat, zic eu, fără justificare. Probabil, conducerea spitalului a înțeles în modul acesta să fie loială vechii conduceri a Consiliului Județean Giurgiu care i-a numit în funcție, dar asta făcându-se în detrimentul giurgiuvenilor și după părerea mea giurgiuvenii nu merită acest lucru”.

De altfel, campania de vaccinare anti-covid nu a început, încă, la Spitalul Județean, dintr-un motiv ce ține strict de indolența conducerii instituției: pur și simplu, a uitat să facă programările pentru ziua de miercuri, așa că debutul campaniei a fost amânat pentru ziua de joi!

De menționat că, pentru a rezolva această situație, a fost nevoie ca subprefectul județului să meargă personal, marți, la Spital, iar deblocarea impasului în care se afla județul Giurgiu în ceea ce privește vaccinarea cadrelor medicale a fost posibilă numai după intervenția președintelui Consiliului Județean.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER