19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN CIOBAN DE LA O STÂNĂ DIN BĂLĂNOAIA – CĂUTAT DE POLIȚIE

La data de 3 ianuarie 2021, ora 10:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Remuș, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, IACOB GHEORGHE, de 38 de ani, paznicul său de la stâna de oi, situată în extravilanul localității Bălănoaia, a plecat voluntar în seara zilei de 01.01.2021 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:  înălțime 1,60 – 1,63 m, greutate cca. 45-50 kg, păr de culoare negru, ochi căprui, prezintă un tatuaj pe piept cu inscripția „TATA și MAMA”.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, material textil de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare închisă cu două dungi laterale pe exterior, una de culoare galben și alta verde, încălțat cu cizme de cauciuc, iar pe cap purta un fes de culoare închisă, cu dungă albastră.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER