26 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AVEM, DIN NOU MARŞ LA GIURGIU. DAR NU UNUL DE PROTEST…

În general, când auzi termenul „marş” te gândeşti, în zilele noastre, fie la vreun protest, fie la vreo acţiune de susţinere a unei cauze, a unei echipe etc. Cel mai recent marş la Giurgiu a fost cel pentru susţinerea echipei Steaua. Tot un marş de susţinere este şi cel anunţat pentru vineri, 24 martie, o acţiune promovată de preotul Georgian Tudor, unul din cei mai iubiţi şi apreciaţi preoţi din Giurgiu, implicat activ în viaţa oraşului.

Acesta explică, pe scurt, despre ce este vorba:

Marşul pentru viaţă – Ajută mama şi copilul se va desfășura, în orașul Giurgiu, în ziua de 24 martie 2017, începand cu orele 16.00, iar în celelalte orașe din romania în ziua de 25 martie 2017.

În ziua de vineri, 24 martie, punctul de plecare va fi Parcul Mihai Viteazul, apoi se merge în marș pe B-vdul București și pe strada „Mircea cel Bătrân”(pietonala).
La finalul evenimentului, participanții sunt invitați în Sala Mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde va avea loc un mic concert coral, la care vor participa și artisti ai Operei Române, simultan va avea loc concursul de desene pe asfalt și expozitie de pictură, realizate de elevi din școlile municipiului Giurgiu.
La acest „Marș pentru viață” sunt asteptați să participe toți cei ce vor să își arate respectul pentru viață și familie, dar și pentru o societate mai bună în viitor.  Prin acest eveniment se dorește sensibilizarea societății pentru susținerea și promovarea unui mediu sănatos pentru familie și calitatea vieții.
Detalii despre acest eveniment organizat la nivel național pe http://www.marsulpentruviata.ro/
Marșul pentru viață este la a VII-a ediție națională și la a IV-a în județul Giurgiu, acesta fiind organizat în orașele Giurgiu, Bolintin Vale și Mihăilești.
Tema din acest an – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” – oferă posibilitatea schimbării mentalității oamenilor în privința necesității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, a femeilor însărcinate și a tuturor mamelor.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER