27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„TINERII ÎMPĂDURESC ROMÂNIA” ŞI LA GIURGIU

În timp ce sute de camioane cară peste hotare copacii tăiaţi din pădurile României, lăsându-ne munţii goi, unii încep să se gândească şi la împăduriri. Este cazul tinerilor social-democraţi, care miercuri au demarat, la nivel naţional, o campanie sub genericul „Tinerii împăduresc România”, campanie ce se derulează timp de o lună şi în cadrul căreia se vor planta mii de puieţi, în toate judeţele ţării.

 

Cel mai mare eveniment din cadrul campaniei a fost programat joi, în judeţul Giurgiu, mai exact la Bolintin Vale, unde peste 100 de tineri social-democraţi din Giurgiu, Bucureşti şi Teleorman au plantat peste 7.000 de puieţi de stejar, pe circa 1,4 hecrare.

Alături de tineri, la Bolintin s-a aflat şi ministrul Apelor şi Pădurilor, Adriana Petcu, dar şi conducerea Consiliuluiu Judeţean – preşedintele Marian Mina şi vicepreşedintele Lucian Corozel.

„Îi felicit pe cei de la Liga Tinerilor Ecologişti Social-Democraţi pentru iniţiativă şi consider că este o campanie mai mult decât binevenită, ţinând cont de defrişările masive din România. Îmi doresc ca, într-adevăr, prin astfel de acţiuni, noi să reuşim să dăm o şansă nouă pădurilor din ţara noastră!”, a declarat preşedintele CJ, Marian Mina.

La rândul său, liderul TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, a ţinut să-şi felicite colegii din Giurgiu, dar şi pe cei din Capitală şi Teleorman care „au arătat că sunt dornici să facă, într-adevăr, o schimbare în România, şi nu doar să vorbească la televizor despre asta”.

foto: Cătălina Sfetcu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER