27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AVENTURI CU…POLIȚIA LOCALĂ: BĂTRÂN BEAT LA VOLAN, OPRIT CU GREU!

La data de 12.05.2018, orele 19.15, politistii locali din cadrul Directiei Politiei Locale Giurgiu, compartimentul Siguranta Rutiera, aflati in serviciu pe raza Municipiului Giurgiu, s-au sesizat din oficiu asupra faptului ca un conducator auto aflat la volanul unui autoturism marca Ford KA, se deplasa in zig-zag pe b-dul Mihai Viteazul din directia P-ta Garii catre Market Supeco, fiind evitat de mai multe autovehicule aflate in trafic.

Autoturismul si-a continuat deplasarea pe str. Caramidarii Vechi, politistii locali au efectuat semnale regulamentare de oprire in trafic, fiind oprit in intersectia str. Caramidarii Vechi cu str. Orhideei, la volan aflandu-se un barbat de 72 ani din Municipiul Giurgiu.

Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica, la fata locului a fost solicitat un echipaj din cadrul biroului Rutier, Politia Municipiului Giurgiu, cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/1 alcool pur in aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu in vederea recoltarii de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, ulterior refuzand acest lucru in prezenta medicului de garda.

Conducatorul auto a fost preluat de catre lucratorii biroului Rutier, Politia Municipiului Giurgiu in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

LAZAR CIOBANU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER