9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

BĂTRÂNĂ VIOLATĂ DE UN VECIN, LA TOPORU

La data de 14 decembrie a.c., ora 21.33, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a agresat fizic și a violat-o pe vecina sa, o femeie, de 84 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, la data de 14 decembrie a.c., ora 18.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, unde ar fi lovit-o și ar fi întreținut raporturi sexuale, fără voința acesteia.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana în cauză a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.

La data de 15 decembrie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri procedurale.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

IPJ GIURGIU

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER