14 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BOMBĂ NEEXPLODATĂ, GĂSITĂ LA CREVEDIA

Un giurgiuvean, pasionat de căutarea obiectelor vechi, a găsit o bombă de aruncător, în pădurea din localitatea Crevedia Mare. Acesta a știut că trebuie să solicite ajutorul pompierilor și a sunat la 112 -anunță pompierii de la ISU Giurgiu, care precizează:
”Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu s-a deplasat la fața locului pentru asanarea terenului, fiind sprijinită de un reprezentant al primăriei din localitate, care le-a asigurat transportul, deoarece accesul în zona respectivă se realiza cu dificultate prin albia râului Neajlov și pe un drum forestier.
Muniția a fost găsită lângă un copac și era acoperită aproape în totalitate de pământ. Bomba de aruncător, de calibrul 82 mm, a fost ridicată și transportată în siguranţă, urmând ca ulterior să fie distrusă în poligonul de specialitate.
ATENȚIE!
În cazul în care descoperiți elemente de muniţie rămasă neexplodată, NU le atingeți, NU le loviți sau mișcați din locul în care au fost găsite, NU încercați să le demontati sau să le ridicați, transportați sau depozitati în locuinţe, la locul de muncă, la depozite de fier vechi.
Solicitati ajutorul pompierilor sau al Poliţiei, apelând numărul de urgenţă 112.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER