18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”BOMBA ZILEI” LA GIURGIU: GHEORGHE SPOIALĂ, REȚINUT PENTRU PROXENETISM???

Descinderile de joi, realizate de DIICOT, nu au rămas fără rezultate; se pare că 8 persoane au fost reținute, cu mandat pe 24 de ore, iar vineri, judecătorii au decis arestarea acestora pentru 29 de zile.

Bomba, însă, este numele unuia din cei opt arestați: Gheorghe Spoială (binecunoscut în oraș sub ”pseudonimul” ”Conu`”)! Deși, oficial, nu s-a emis niciun comunicat care să conțină informații concrete, colegii de la giurgiupesurse.ro aflaseră, încă de aseară, că pe lista celor reținuți s-ar afla și ”un fost consilier local, foare cunoscut: Gheorghe S.”.

Tot ei sunt cei care vineri, la prânz, notează:

În urmă cu câteva ore, judecătorii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pentru fostul consilier municipal Gheorghe Spoială. Acesta este acuzat de trafic cu minore, proxenetism şi acte sexuale cu minore.

Gheorghe Spoială face parte din lotul de 8 persoane ridicate ieri, în urma descinderilor DIICOT, care primiseră mandate de reţinere pentru 24 de ore.

Pe lângă fostul consilier municipal, încă 6 persoane sunt reţinute pentru 29 de zile.”

Dacă informația este reală, este cu adevărat o ”bombă” pentru Giurgiu, Gheorghe Spoială fiind, într-adevăr, un nume foarte bine cunoscut în oraș…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER