27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BUCURIE PENTRU PREMIANȚII DIN IZVOARELE

Este o regulă universal valabilă, de zeci de ani, ca cei mai buni elevi să primească, la festivitățile de premiere de la sfârșitul anului școlar, premii constând în diplome și cărți.

Asta se întâmplă peste tot, în toate școlile, din toate localitățile.

Există, însă, și elevi care sunt răsplătiți cu adevărat pentru rezultatele lor. Și când spunem ”cu adevărat”, ne referim la premii ce îi bucură și pe care chiar le folosesc…

Este vorba despre premianții din școlile comunei Izvoarele, care, la serbarea de sfârșit de an, au avut parte de o surpriză extrem de plăcută: pe lângă tradiționalele cărți și diplome, ei au primit și câte o bicicletă.

Am aflat asta dintr-un anunț de pe pagina oficială a comunei, postat chiar în ziua serbării – 15 iunie:

”Astazi, in premiera, la serbarea de sfarsit de an scolar,copiii premianti au primit pe langa obisnuitele carti si diplome si cate o bicicleta.

Bucuria de pe fetele lor rasplateste insutit eforturile pe care un om le-a depus pentru a-si respecta promisiunea facuta in fata copiilor la inceputul anului scolar cu scopul de a -i motiva sa invete mai mult si sa devina mai competitivi.

Bucurosi copiii,mandri parintii si multumite cadrele didactice .

Multumim ,domnule primar !”

Un  gest frumos, ce i-a bucurat, cu adevărat pe copii,  un gest ce ar merita ”copiat” și pentru alți elevi merituoși din județ…

foto: facebook.com

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER