26 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”BUTOANE” – DISPĂRUT DUPĂ PERCHEZIȚIILE DE MIERCURI?

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 30 de percheziții domiciliare în Giurgiu şi Ilfov, la membri ai clanului „Butoane”, suspectați de camătă, șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înșelăciune, spălare de bani, proxenetism, organizarea ilegală a jocurilor de noroc și trafic de minori. Potrivit ultimelor informații, șeful clanului `Butoane`, Octavian Grecu, a dispărut și este căutat de polițiști.

De asemenea, potrivit unor surse judiciare, 15 membri ai clanului `Butoane` au fost reținuți. Aceștia urmează să fie prezentați astăzi Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz, spun surse judiciar, există suspiciunea că începând cu anul 2012, pe raza municipiului Giurgiu s-a constituit un grup infracțional organizat condus de patru suspecți, respectiv tatăl și cei trei fii ai săi, care prin folosirea de persoane interpuse au săvârșit mai multe infracțiuni de camătă, șantaj și proxenetism.

 Sumele de bani astfel obținute, spun sursele citate, erau introduse în circuitul licit, prin achiziționarea de terenuri, imobile sau autoturisme de lux, pe numele membrilor grupării sau a interpușilor.
www.stiripesurse.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER