18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CADAVRUL UNUI GIURGIUVEAN, GĂSIT DE SALVAMONTIȘTI ÎN BUCEGI

Bărbatul găsit mort pe un traseu din Munţii Bucegi este din Giurgiu, au transmis, duminică, reprezentanţii Salvamont, care au ajuns la victimă şi au verificat actele pe care le avea asupra sa. Cel mai probabil, acesta a fost surprins de o avalanşă.

Un elicopter intervine, duminică, în sprijinul salvamontiştilor din Buşteni pentru recuperarea trupului găsit de turişti pe Valea Albă din Masivul Bucegi.

Actele găsite asupra victimei arată că este vorba despre un bărbat din Giurgiu şi nu despre nu tânărul dispărut acum aproximativ trei săptămâni, din Mureş.

Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat că victima a fost găsită parţial îngropată în zăpadă, pe Valea Albă, ceea ce conduce la ideea că a fost surprins de o avalanşă.

Salvamontişti din Buşteni au crezut iniţial că era posibil să fie vorba despre un tânăr dispărut în urmă cu trei săptămâni.

În data de 4 martie, salvamontiştii au fost anunţaţi că o persoană ar fi disparut pe munte, fiind vorba despre un tânăr de 37 de ani, angajat al ISU Mureş. În 26 februarie, tânărul a răspuns la telefon şi a spus că este în drum către Vârful Omu.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, duminică dimineaţa, că salvamontiştii au fost anunţaţi, sâmbăta seara, de mai mulţi turişti, că au găsit un cadavru pe Valea Albă din Munţii Bucegi.

www.mediafax.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER