27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCENDIILE DE VEGETAȚIE USCATĂ FAC ȘI VICTIME, NU NUMAI PAGUBE!

Asta au constatat pompierii de la Detașamentul Bolintin, chemați duminică în ajutor de colegii din Ilfov la un incendiu de vegetație scăpat de sub control. La fața locului, a fost găsit un bătrân ars în proporție de 90%/

Iată ce spun reprezentanții ISU Vlașca despre această intervenție:

”In jurul orelor 15, astazi, am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu de vegetatie uscata (circa 2500 mp) in satul Teghes, jud. Ilfov.

Echipajul sosit la fata locului a gasit o victima inconstienta ce prezenta arsuri pe circa 80-90% din suprafata corporala. Echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Bolintin Deal a acordat primul ajutor victimei, ulterior aceasta fiind predata echipajului de terapie intensiva mobila din cadrul ISU B-IF, cu semne vitale.

Victima, barbat in varsta de circa 81 ani, a incercat sa stinga incendiul de unul singur, dar a cazut in stare de inconstienta din cauza fumului dens degajat de arderea vegetatiei uscate.”

Pompierii trag, din nou, un semnal de alarmă disperat asupra pericolului -uneori extrem, așa cum s-a întâmplat și în acest caz – incendierii vegetației uscate.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER