19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CAMPIONAT DE MINI-FOTBAL PENTRU TINERII DIN GRIJA DGASPC LA GIURGIU

Campionatul de fotbal pentru adolescenți și tineri din sistemul de protecție specială, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, s-a desfășurat în data de 27 aprilie 2024 la Sala Polivalentă „Chaunsey Hardy” din Giurgiu. Echipe reprezentând direcțiile de asistență socială și protecția copilului din județele Giurgiu, Călărași, Telorman și Prahova au jucat meciuri cu durata de câte 30 de minute,  buna desfășurare a acestora conform regulamentelor sportive fiind asigurată de Asociația Județeană de Fotbal.

După evoluția majoretelor de la Centrul Cultural “Ion Vinea”, în deschiderea evenimentului le-au urat succes participanților la această competiție sportivă  Dinu Valentina, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu,  Dumitru Beianu, președinte al Consiliului Județean Giurgiu, precum și celebrul fotbalist Narcis Coman, care a dat  și lovitura de începere a meciului.

Cele șase meciuri s-au desfașurat cu susținerea spectatorilor din tribune (copii aflați în plasament în case de tip familial din Giurgiu și personal din cadrul structurilor rezidențiale respective) iar la final clasamentul a fost următorul: 

Locul 1- echipa D.G.A.S.P.C. Călărași;

Locul 2 – echipa D.G.A.S.P.C. Giurgiu;

Locul 3- echipa D.G.A.S.P.C. Prahova;

Mențiune- echipa D.G.A.S.P.C. Teleorman.

De asemenea, au fost acordate premii pentru cel mai bun jucător, cel mai bun marcator, cel mai bun portar, cel mai bun tânăr jucător.

Premiile au constat în produse de igienă personală, rucsacuri și mingi. Toți participanții au primit medalii iar echipele câștigătoare au primit cupe.

A fost o competiție în care și-au spus cuvântul fair play -ul, spiritul de echipă, dorința de a câștiga.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri  tutoror celor implicați în organizarea acestui eveniment: Asociația Eco Durabil (programul“O mână de ajutor”), Asociația Dezvoltarea Socio-Culturală pentru oameni, Asociația Uniți pentru Giurgiu, Consiliul Județean Giurgiu, Centrul Cultural Ion Vinea, Avon Cosmetics, BLM, Quantic, Primăria Giurgiu, S.C. Giurgiu Servicii Locale s.a., Asociația Județeană de Fotbal.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER