17 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DAN MOTREANU AȘTEAPTĂ LA GIURGIU UN REZULTAT MAI BUN DECÂT ȚINTA STABILITĂ LA NIVEL NAȚIONAL LA EUROPARLAMENTARE

Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că va candida pentru un nou mandat de europarlamentar şi la Giurgiu se aşteaptă la un rezultat mult mai bun decât ţinta la nivel naţional pentru alegerile europarlamentare a alianţei cu PSD.

„Sunt candidat pentru Parlamentul European pentru un nou mandat şi, după cum ştiţi, candidăm într-o alianţă electorală împreună cu PSD. La nivel central ne-am propus o ţintă de 51 la sută în mandate şi cred şi sper că în judeţul Giurgiu va fi un rezultat mult mai bun decât acesta de 51 la sută pentru că partidele cele mai importante din judeţ sunt PNL, pe de o parte, şi PSD, pe de altă parte, amândouă trebuind să aducă voturile în acelaşi coş, într-un coş comun şi cred că putem atinge o ţintă mult mai mare de 51 la sută la Giurgiu, la europarlamentare”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, europarlamentarul Dan Motreanu.

El a fost prezent vineri, alături de candidaţii PNL Giurgiu, la depunerea la Biroul Electoral Municipal (BEM) a candidaturilor pentru Primăria municipiului Giurgiu şi Consiliul Local Municipal.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER