16 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CÂND ÎȘI VOR PRIMI BANII ÎNSOȚITORII PERSOANELOR CU HANDICAP DIN MUNICIPIU?

Primăria municipiului Giurgiu se confruntă cu probleme financiare grave, având în vedere, pe de o parte efectele crizei create de Pandemia COVID 19, iar pe de altă parte neîncasarea veniturilor fiscale și nefiscale la nivelul prognozat, care au avut un impact negativ asupra obligațiilor de plată necesare acoperirii cheltuielilor.

Salariile și indemnizațiile însoțitorilor persoanelor cu handicap reprezintă o problemă stringentă, fapt pentru care primarul Adrian Anghelescu a întreprins demersuri la Guvernul României, solicitând la rectificarea bugetară, care va avea loc la jumătatea acestei luni și suma de 6,5 milioane lei, reprezentând acoperirea acestor drepturi până la sfârșitul anului 2020.

Primăria municipiului Giurgiu aduce la cunoștința beneficiarilor, că până la sfârșitul lunii noiembrie plățile privind salariile și indemnizațiile însoțitorilor vor fi aduse la zi.

Din păcate, fosta administrație nu a făcut o prioritizare, astfel încât să nu se înregistreze întârzieri la efectuarea acestor plăți, mai ales că Guvernul României a realizat transferuri din cotele defalcate din T.V.A.

 

 Compartiment Mass-Media Primăria Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER