27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CÂND VOM VEDEA AVIONUL”CU PRAFURI” ÎN ORAŞ?

Giurgiu Servicii Publice S.A.(GSP) anunță că în perioada 1 – 8 august se vor executa acțiuni de pulverizare aeriană de dezinsecție pentru combaterea insectelor dăunătoare (țânțari, căpușe etc.). Operațiunile de dezinsecție vor fi efectuate numai în cazul în care condițiile meteorologice vor permite acest lucru, altfel acțiunea va fi reprogramată.

Dezinsecția se va realiza în intervalele orare 5.00 – 9.00, respectiv 19.00 – 21.00, pe o suprafață de 1500 ha din aria administrativ teritorială a municipiului (intravilan și extravilan).

Posesorii de familii de albine și de animale sensibile sunt rugați ca în perioada menționată să își ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Primăria Municipiului Giurgiu, Giurgiu Servicii Publice S.A. și S.C. Aero Scoroget SRL fiind absolvite de orice responsabilitate.

Pentru dezinsecție se va folosi substanța K-OTHRINE EW20, substanță activă DELTAMETHRIN 2g (2%), omologată de Ministerul Sănătății, aceasta aplicându-se cu respectarea prevederilor legale de protecție a mediului, sănătății și securității populației.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER