21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CASIERIILE ENEL, ÎNCHISE JOI

Biroul de presă al furnizorului de electricitate anunță că joi, 30 martie, toate punctele de lucru cu publicul vor fi închise, atât în București și județul Ilfov, cât și în județul Giurgiu:

”Toate Punctele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise joi, 30 martie 2017, pentru lucrări de mentenanță la sistemul informatic.

În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

În plus, clienţii Enel Energie Muntenia, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri ( bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiuneahttp://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Precizăm că, pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER