27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CÂŢI CRIMINALI, VIOLATORI ŞI HOŢI AU FOST PUŞI ÎN LIBERTATE, DUPĂ „MICA GRAŢIERE”?

Potrivit statisticilor oficiale ale ANP, în primele cinci zile de aplicare a noii legi a recursului compensatoriu – adică în perioada 19-23 octombrie – au fost eliberaţi aproape 530 de deţinuţi.

„Cifrele arată că 184 de hoţi, 135 de tâlhari, 33 de criminali şi 47 de violatori au ieşit în aceste patru zile de după gratii, înainte de termen, pe motiv că spaţiile de detenţie nu respectau condiţiile. O statistică făcută de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la solicitarea Digi24.

Din cauza recursului compensatoriu au ieșit din pușcării cei mai periculoși infractori din România. În top se află criminali, hoți, tâlhari și violatori.

Au ieșit din închisoare aproape două sute de hoți. Cei mai mulți dintre ei au fost condamnați pentru furt calificat. Și tâlharii sunt în fruntea listei, aproxaimativ 150 de persoane au ieșit în urma acestei grațieri mascate.

În condiții improprii au stat și 47 de violatori și au fost eliberați în urma acestei legi compensatorii.

De asemenea, 33 de criminali au ajuns în libertate, o bună parte dintre ei fiind condamnați pentru omor calificat. Asta poate însemna și că au ucis cu premeditare.” (www.digi24.ro)

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER