27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE „IESE” DIN ÎNTÂLNIREA UNUI ŞOFER CU UN CĂRUŢAŞ, AMBII BEŢI? UN ACCIDENT, EVIDENT!

S-a întâmplat marţi seară, între Căscioarele şi Greaca:

„În seara zilei de 18.07.2017, în jurul orei 21.40, G.A., un tânăr de 28 ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 41, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, în afara localității Greaca, județul Giurgiu, nu a păstrat o distanță suficientă față de un vehicul cu tracțiune animală care circula în fața acestuia, fără o echipare corespunzătoare pe timp de noapte și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului a rezultat atât rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo, un bărbat de 59 ani din comuna Greaca, județul Giurgiu, care a  fost  transportat în vederea acordării de îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență Bagdasar Arseni – București cât și rănirea ușoară a unui bărbat de 62 ani din aceeași localitate, pasager în vehiculul cu tracțiune animală, care a  fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Sf. Ioan – București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei iar în cazul conducătorului vehiculului cu tracțiune animală rezultatul a fost de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat și acestuia din urmă fiindu-i recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER