6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SPUNE POLIȚIA DESPRE PREOTUL PRINS MASTURBÂNDU-SE LA LICEU?

La câteva ore după ce vestea arestării unui preot din Oinacu făcea înconjurul orașului, Poliția a emis un comunicat oficial despre acest caz, în care, însă, nu spune despre cine este vorba. De altfel, potrivit reglementărilor GDPR, niciodată nu este dat numele vreunui făptaș, în comunicatele Poliției.

Comunicatul Poliției confirmă, însă, cele deja știute:

”La data de 11 ianuarie a.c., ora 09.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER