1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

EPISCOPIA GIURGIU – POZIȚIE OFICIALĂ FAȚĂ DE CAZUL PREOTULUI DIN OINACU

După Poliție, și Episcopia ”iese” public cu un punct de vedere oficial asupra arestării preotului din Oinacu, surprins masturbându-se:

”Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri”.

Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.

Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoiului Eparhial dacă rezultatul audierilor aflate în desfășurare vor impune acest lucru.

Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații.

Menționăm că, pe perioada suspendării, suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. DUȚU Stelian”.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER