27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SURPRIZE NE REZERVĂ VREMEA LA GIURGIU? FURTUNI VIOLENTE ȘI PLOI ABUNDENTE, JOI NOAPTE

Dacă, în alte regiuni ale țării, meteorologii au emis, deja, atenționări și cduri de vreme rea, la Giurgiu încă ne confruntăm cu canicula. Cel puțin miercri, când nu se anunță condiții de scădere a temperaturilor și nici vreo eventuală furtună, care să mai răcorească atmosfera încinsă.

Condițiile se schimbă, însă, radical joi, când, deși maximele rămân ridicate – în jur de 33 de grade – sunt prognozate furtuni violente, ploi abundente și descărcări electrice, mai ales pe timpul nopții, când, de altfel, este și o atenționare de condiții meteo severe la Giurgiu.

Ploile și furtunile de joi noapte vor mai răcori atmosfera încinsă, astfel că vineri, maximele nu mai depășesc 28 de grade. Numai plouă, dar cerul va fi parțial noros.

Ploile revin, însă, în week-end. Mai întâi, sâmbătă, când, cel puțin deocamdată, nu sunt anunțate și furtuni sau descărcări electrice, iar temperaturile maxime prognozate sunt în jur de 30 de grade.

Duminică, ploile vin, însă, însoțite de alte furtuni și descărcări electrice, iar temperatuile scad, astfel că maximele se vor încadra în jurul valorii de 23 de grade Celsius.

Primele zile ale săptămânii viitoare vin cu ceva șanse de ploaie și cu maxime în creștere, comparativ cu duminică: 25-29 grade Celsius.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER