2 martie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CEA DE-A DOUA ZI DE PROTESTE ALE FERMIERILOR BULGARI A ADUS TIMPI DE AȘTEPTARE DE TREI ORE ÎN VAMA GIURGIU

Timpul de aşteptare la controlul de frontieră la ieşirea din România prin PTF Giurgiu pentru camioane a ajuns la 180 de minute, după ce fermierii bulgari au protestat miercuri timp de peste trei ore în sensul giratoriu din PTF Ruse, iar circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers în tot acest timp.

„Protestul fermierilor bulgari demarat ieri a continuat şi astăzi şi s-a desfăşurat între orele 10:00- 13:10 timp în care traficul prin PTF Giurgiu a fost oprit pe ambele sensuri pentru toate mijloacele de transport. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat prin Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele de 6 şi 7 februarie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, pe teritoriul Bulgariei vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu. Astăzi, traficul a fost oprit la orele 10:00 şi a fost reluat la orele 13:10” , se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ITPF Giurgiu.

În urma opririi traficului, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, prin PTF Giurgiu, a crescut şi a ajuns în acest moment la 180 de minute pentru camioanele care ies din România.

Pe sensul de intrare în ţară, timpul de aşteptare este de 30 de minute, atât pentru camioane cât şi pentru autoturisme.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER