18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CEREMONIE DE ÎNVESTITURĂ ȘI LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Imediat după ce s-a încheiat ceremonia de la Primărie, premierul Ludovic Orban a mers la sala de ședințe a Consiliului Județean, pentru învestitura noului Consiliul Județean și a președintelui acestuia, Dumitru Beianu.

După ce a depus jurământul, noul președinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, a rostit un scurt discurs:

”Este un moment important pentru județul Giurgiu, dar și un moment dificil, prin care trece întreaga societate românească, în contextul pandemiei, iar noi trebuie să păstrăm un echilibru.

Ne vom strădui ca totul să fie bine, iar Consiliul Județean va fi o instituție deschisă tuturor giurgiuvenilor, făcând tot ce este posibil pentru rezolvarea problemelor acestora, probleme care nu sunt nici puține și nici ușoare, în condițiile în care 75% din populația județului trăiește în mediul rural, unde este nevoie de investiții în infrastructură și utilități.

Îi asigur pe toți giurgiuvenii că vor avea un sprijin constant în Consiliul Județean, mai ales că avem acum alături atât premierul țării, cât și singurul europarlamentar din județ, care ne vor sprijini, fără îndoială.

Vă asigur că aveți, acum, la Consiliul Județean o echipă determinată, care nu va înșela așteptările giurgiuvenilor!”

La rândul său, premerul Ludovic Orban a ținut să precizeze că a vrut să fie prezent la această ceremonie pentru că este un apropiat al județului Giurgiu și a colaborat foarte bine cu Dumitru Beianu, atunci când acesta a mai ocupat funcția de președinte al CJ Giurgiu.

”Dumitru Beianu nu ese un novice în această funcție, știe foarte bine ce are de făcut și are un program extrem de serios, pentru care va primi sprijin de la Guvern.

De câte ori vin la Giurgiu, am o tresărire, legată de situația podului de la Grădiștea și profit de ocazie să vă asigur că cea mai veche cale ferată din România – Giurgiu-București – va redeveni funcțională.

De asemenea, în atenția noastră se află și Portul Giurgiu, care are nevoie de investiții semnificative.

Vă asigur că veți avea în Guvernul României un partener în rezolvarea tuturor problemelor județului Giurgiu!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER