18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CINE VA FI CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA GIURGIU?

Numeroasele acţiuni sociale şi civice derulate, în ultimele luni, de preşedintele Organizaţiei muncipale PNL, Marian Măroiu, alături de echipa sa, în municipiu, au indus şi întărit idea că acesta urmează să fie cadidatul PNL la Primăria Giurgiu, la alegerile locale de anul viitor.

Numai că lucrurile nu stau chiar aşa… Prezent la o recentă conferinţă de presă a partidului, consilierul local Adrian Anghelescu a fost chestionat de jurnalişti pe tema candidaturilor la alegerile locale, iar răspunsul acestuia a fost clar: deocamdată, liberalii nu şi-au stabilit nici candidatul pentru funcţia de primar, nici cel pentru preşedinte al Consiliului Judeţean, în cursă fiind mai mulţi membri ai organizaţiei PNL:

“Aş vrea să mă bag şi eu…  Marian Măroiu nu este singurul liberal care şi-ar dori candidatura la funcţia de primar al municipiului. Şi nici nu este candidatul oficial desemnat de PNL Giurgiu pentru Primăria municipiului. Mai sunt şi eu, mai e şi colegul meu Mihai Matei…. Pentru a desemna, oficial, candidatul la Primărie, PNL va face un sondaj de opinie în toamna acestui an sau la începutul anului viitor, pentru a afla care este persoana cu cea mai mare credibilitate, cu cea mai bună intenţie de vot şi posibilitate de creştere. Vorbim despre un sondaj complet independent. În plus, noi, liberalii, sperăm – cu sau fără anticipate – să putem schimba Legea electorală până la anul, astfel încât alegerile locale să se desfăşoare în două tururi de scrutin. Astfel, ne vom orienta, dupa miza alegerilor prezidenţiale, asupra unui singur candidat al tuturor formaţiunilor de dreapta”, a precizat Anghelescu.
În aceste condiţii, jurnaliştii au vrut să mai ştie de ce – dacă nu este sigur că va fi cadidatul PNL la Primărie – Marian Măroiu derulează acţiuni sociale şi civice în oraş.

“Domnul Măroiu are toată libertatea să facă ce crede că este mai bine pentru a-şi asigura primul loc în sondajul despre care vorbeam. Aceasta presupune atât o campanie internă, cât şi una externă şi fiecare din potenţialii candidaţi are libertatea de a decide acţiunile cu care ar putea câştiga acest sondaj”, a răspuns consilierul Adrian Anghelescu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER