9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN – LĂMURIRI DESPRE SITUAȚIA DE LA ”URGENȚE”

Cu puțin timp înainte de Anul Nou, rețelele sociale erau inundate de o serie de postări panicarde, conform cărora giurgiuvenii nu ar mai beneficia de servicii medicale în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu referire în mod special la urgențele pediatrice.

Aceste informații au determinat conducerea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu să emită următorul comunicat de presă:

“Ca urmare a informațiilor ce s-au propagat în mediul public digital, conform cărora începând cu ianuarie 2024 nu se poate asigura linia de gardă UPU pediatrie, venim cu următoarele clarificări:

Doamna Dr. Nicola Luana medic urgentist pediatrie, și-a prelungit contractul de colaborare cu unitatea medicală și va continua să asigure alături de medicii pediatri, asistență medicală în regim urgență.

Din cauza problemelor de sănătate ale unor colegi, anumite gărzi rămân încă descoperite pe specialitatea UPU. Este important de înțeles că pacienții vor fi văzuți de medicii specialiști, care efectuează gărzi în celelalte specialități, conform patologiei asociate

Ne cerem scuze pe această cale pacienților giurgiuveni și îi asigurăm că se fac toate demersurile legale pentru remedierea cât mai rapidă a situației.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER