24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONGRES EXTRAORDINAR PSD, ÎN MAI PUŢIN DE O LUNĂ

Şedinţa CEx PSD de luni s-a încheiat cu decizia organizării unui congres extraordinar, care, potrivit declaraţiilor preşedintelui Liviu Dragnea, se va desfăşura la începutul lunii martie (10 sau 17 martie).

Siteul ziare.com notează, despre acest subiect, citându-l pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea: „Congresul va fi cel mai bun prilej pentru ca toţi colegii care trimit scrisori publice să le susţină şi dezvolte.”

Acesta l-a taxat şi pe Codrin Ştefănescu: „Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam mult si cam rau”.

Vizat este si Nicolae Badalau, presedintele executiv al PSD, care a cerut, intr-o scrisoare publica din 8 ianuarie, ca BPN sa redevina forul de conducere executiva a partidului, pentru ca partidul sa isi poata face „iarna car si vara sanie”, iar democratia sa fie restabilita la sedintele din Kisselef.

Liviu Dragnea a dat atunci un prim raspuns, in care a anuntat ca scrisoarea constituie un „material de analiza foarte serios”, care va fi discutat in sedinta partidului.
Presa naţională mai notează că în şedinţa de luni s-a discutat şi despre eventualitatea organizării unor alegeri pentru vicepreşedinţi.

„Eu am spus că voi fi de acord (cu organizarea unor alegeri pentru vicepreşedinţi, n.r.) doar în situaţia în care modificăm structura BPN şi competenţele şi modul de alegere pentru vicepreşedinţi”, a spus Dragnea.

Acesta a mai precizat că va cere şi un vot de reconfirmare în funcţia de preşedinte PSD. (www.mediafax.ro)

Aşadar, în mai puţin de o lună, PSD se întruneşte în congres extraordinar şi este de aşteptat să se ia decizii importante. Să sperăm că judeţul Giurgiu nu va fi afectat de aceste decizii.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER