27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEŞI A PLOUAT TOATĂ ZIUA, 200 DE GIURGIUVENI AU MERS LA TÂRGUL DE JOBURI

Este vorba despre o acţiune organizată, în premieră, de Crucea Roşie Giurgiu, în cadrul unui proiect Interreg, iar la finalul târgului, reprezentanţii organizatorilor au postat un mesaj, în care explică acţiunea şi rezultatele sale:

„Multumim tuturor participantilor Targului de Joburi organizat astazi, la sediul Centrului Regional de Resurse pentru Ocuparea Forței de Muncă din incinta Hotelului Vlașca (parter) din Giurgiu.

Ne-au fost alaturi peste 20 de angajatori din Giurgiu si 4 din Bulgaria care au oferit in jur de 70 de joburi giurgiuvenilor interesati sa se angajeze.

In ciuda vremii nefavorabile, la targ au venit peste 200 de participanti. Dintre acestia, o parte si-au completat sau lasat CV firmelor prezente, si-au programat interviuri de angajare sau mai mult, au fost angajati pe loc, cum s-a intamplat in cazul a doi giurgiuveni.


La eveniment au luat parte, in calitate de invitati, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Ion Dragomir, inspectorul sef al ISJ, Gigi Oprişan, reprezentanţi ai Consiliului Judetean si ai Prefecturii Giurgiu, alaturi de presedintele Crucii Rosii Giurgiu, Victor Boiangiu si echipa de proiect.


Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Intervenții integrate pentru ocuparea forței de muncă în regiunea de cooperare transfrontalieră,Giurgiu – Ruse”, în cadrul programului INTERREG V – A ROMÂNIA – BULGARIA, Axa prioritară 4: O regiune calificată și incluzivă; Obiectivul specific 4.1: Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce privește ocuparea și mobilitatea forței de muncă; COD PROIECT 16.4.2.036.


Prin intermediul acestui târg am dorit să încurajăm conexiunea pe piața locală a locurilor de muncă dintre angajatori și posibili angajați, la targ participand angajatori din diverse domenii de activitate, oferind joburi pentru persoane de diferite varste, cu pregatire medie și diverse calificări.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER