20 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONSILIERII PSD – DIN NOU, ÎMPOTRIVA GIURGIUVENILOR

Deși, în campanile electorale, politicienii clamează interesul alegătorilor, atunci când ajung în funcțiile pentru care au candidat, unii uită complet de acest interes și dau prioritate ordinelor politice.

S-a întâmplat de multe ori în Consiliul Județean, în mandatul trecut și se pare că lucrurile nu s-au schimbat nici când vine vorba de consilierii aleși anul trecut.

Așa se face că, în ședința de ieri, consilierii județeni PSD au executat ordinul primit pe linie de partid și nu au votat un proiect de hotărâre ce reprezenta primul pas spre construirea unui sediu nou pentru Serviciul de Ambulanță Giurgiu.

Ca de fiecare dată, nici acum consilierii nu au dat vreo explicație care să ne facă să înțelegem ce obiecții au și de ce nu votează, mai ales că în comisiile de specialitate, toți aprobaseră respectivul proiect.

Despre acest subiect vorbește – cu amărăciune și dezamăgire – și președintele CJ, Dumitru Beianu:

” Sanșele unui sediu modern pentru Serviciul de Ambulantă Giurgiu s-au diminuat, astăzi, după ședința extraordinară a CJG, din cauza respingerii proiectului de hotărâre privind preluarea terenului de două hectare oferit, cu generozitate, de colegii din Consiliul Municipal.

Chiar dacă în comisii votul a fost unanim în favoarea preluării și, implicit, a proiectului propus pentru finanțare europeană, în plen consilierii PSD s-au abținut, fără niciun argument.

Fiind un proiect care viza patrimoniul, erau necesare minim 2/3 din voturi, respectiv 20, pe care PNL nu le deține.

Prefer să nu comentez, deși, recunosc, mă abțin cu greu…

Vom relua și relua votul, pentru acest proiect și pentru toate cele pe care le consider necesare dezvoltării județului.

Rămâne rolul comunității, în schimb, de a evalua atitudinea “liderilor” care nu sunt în stare, dar nici nu acceptă să facă alții mai mult decât își pot ei închipui.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER