27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COPIII DIN ADUNAȚII COPĂCENI AU PRIMIT UN CADOU SEMNIFICATIV DE ZIUA LOR, ÎN AVANS

Cu două zile înainte de Ziua Copilului, primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, le-a făcut celor mici un cadou semnificativ: o nouă sală de sport. Edilul face câteva precizări despre acest eveniment, pe pagina sa de socializare:

”Astăzi a fost o zi de neuitat pentru comunitatea noastră din Adunații Copăceni! Am inaugurat cu mare bucurie noua sală de sport, un spațiu modern și primitor, unde copiii noștri vor putea să se dezvolte armonios prin sport.

Cu ocazia acestei inaugurări, la care a participat și domnul inspector general Ion Ghimpețeanu, s-a organizat o activitate specială în care copiii au fost antrenați și inițiați în tainele baschetului! A fost minunat să vedem entuziasmul și curiozitatea lor. Toți copiii au dat dovadă de spirit de echipă și o dorință de a învăța lucruri noi.

Beneficiile acestei săli de sport sunt enorme pentru comunitatea noastră:

• Promovarea unui stil de viață sănătos și activ

• Consolidarea relațiilor de prietenie și cooperare între copii

• Oportunități mai mari de dezvoltare personală și profesională prin sport

• Un mediu sigur și modern pentru desfășurarea activităților fizice

Sunt extrem de mândru de acest pas înainte și de ceea ce înseamnă el pentru viitorul tinerilor noștri. Țelul meu e să investesc în educația și sănătatea copiilor noștri, pentru că ei sunt viitorul nostru!

Doresc să mulțumesc echipei primăriei care mă ajută în implementarea proiectelor pentru care îmi dedic tot timpul!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER